Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

И у другом контролном мечу Југ је доживео велики пораз, овога пута од једног од кандидата за прво место у наступајућој сезони у Првој мушкој регионалној лиги, екипе Здравље Лесковац. Гости су били убедљиви и славили 84:45, по четвртинама 27:15, 23:11, 19:13 и 15:6. И овај сусрет је показао да ће се врањски кошаркаши, у новом првенству, жестоко борити за опстанак. Гости из Лесковца су све четвртине решили у своју корист па њихова победа ниједног тренутка није долазила у питање.

 

Забрињавајуће је то што кошаркаши Југа постижу врло мало кошева. Против Радника су убацили 43 а против Здравља из Лесковца два више. До почетка првенства, 6. октобра, Југ ће одиграти још неколико пријатељских мечева.

 

Јуниори врањског клуба ће у четвртак играти на неутралном терену у Владичином Хану квалификациону утакмицу за попуну Јединствене јуниорске лиге, а противник им је екипе Прокупља. 

Тест

Thursday the 18th. Спортски савез града Врања 2013.