Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

 Кошаркаши врањског Југа славили су победу у 8. колу Прве регионалне лиге Исток, над  новајлијом у лиги екипом Сокобање, резултатом 73:69. Иако је на крају Југ победио са  само 4 коша разлике тако није изгледало на терену врањске Хале спортова.

Од почетка су  домаћи кошаркаши диктирали темпо и константно су водили са десетак поена разлике.Антоније Стојковић и Никола Стевановић погађали су из свих позиција па је ова разлика била константно на страни Југа. Тренер Петровић ослонио се у овом мечу на старије играче који су изнели терет утакмице. Гости су припретили да направе интересантну завршницу два минута пре краја утакмице, када су са неколико тројки стигли предност Југа. Неколико грешака играча Сокобање и поени Врањанаца значило је да бодови остају у Врању. Југ сада има скор од 4 победе и исто толико пораза и налази се у средини табеле. У наредном колу гостује Јабланици у Медвеђу.

Тест

Tuesday the 16th. Спортски савез града Врања 2013.