Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Нови пораз на гостујућем терену претрпели су кошаркаши Југа из Врања. Овога пута у 9. колу Прве мушке регионалне лиге Исток бољи од Врањанаца були су кошаркаши Јабланице у Медвеђи, високим резултатом 85:68. Тако су кошаркаши Југа и даље у гостима без победе и сада имају скор од 4 победе и 5 пораза.

Слабом игром у одбрани, Врањанци су у првој четвртини примили чак 31 кош, а дали само 15 што је на крају одлучило утакмицу. Оваква игра у првом периоду огледа се у томе што Југ у овом делу утакмице није направио много фаулова како би ниво одбране подигао на већу дистанцу, што је условило да приме оволики број поена. Другу и трећи четвртину Врањанци су добили са 19:15 и 20:16, да би у задњем периоду утакмице домаћи кошаркаши били бољи и победили, резултатом 23:14. Испоставило се на крају да је  по Југ била кобна прва четвртина. Ово је тек трећа победа Јабланице у којој су најбољи актери били Трајковић и Илић. Интересантно је да је Југ изгубио од две најслабије екипе у лиги, Куршумлоје, која је славила само против Врањанаца и Јабланице, а да је добро играо са фаворитима, Бором, Књажевцем, Сокобањом. И у наредном 10 колу Југ је гост у Сурдулици, Раднику и то ће бити врло неизвестан меч.

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.