Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Друго коло у одбојкашким лигама било је успешно за женски и мушки врањски клуб. Женски одбојкашки клуб Врање забележио је прву победу у дебитантској сезони у Првој лиги Србије. Врањанке су на домаћем терену савладале екипу Таково Звезда Хелиос максималним резултатом 3:0. У прва два сета Врањанке су биле сигурне и добиле 25:22 и 25:21. У трећем сету, који је био најнеизвеснији, врањске одбојкашице су успеле да преокрену резултат и реше га у своју корист 27:25 иако су гошће из Горњег Милановца имале 4 сет лопте. ЖОК Врање је на 3. месту са 4 бода а у наредном колу гостују екипи Смедерева.  

Одбојкаши Врања су, након победе у првом колу, и у другом колу били успешни и остварили победу на домаћем терену савладавши екипу Десетке 3:1. Врањанци су на првом месту са максималних 6 бодова, а у наредном колу гостују у Прокупљу, екипи Топличанин 97 која има две победе и пет освојених бодова у прва два кола.  

Тест

Thursday the 18th. Спортски савез града Врања 2013.