Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Два врањска, мушка одбојкашка клуба настављају како су и почела шампионат. У оквиру 4. кола Друге лиге Исток, екипа Врања је играла против градског ривала, Младост и остварила максималну победу 3:0. ОК Врање је одлично стартовао у текућој сезони и са максималних 12 бода заузима прво место. У наредном колу екипа Врања гостује Озрену из Сокобање. Други врањски клуб, Младост у прва 4 кола нема освојен ни сет и без бодова је на последњем месту. У наредном колу дочекују другопласирану екипу Хајдук Вељка.

Женски одбојкашки клуб Врање наставља са сјајним играма у прволигашком шампионату. Врањанке су на гостовању у 4. колу савладале екипу Крагуј Раднички максималним резултатом 3:0, по сетовима 25:13, 25:18 и 25:14. После четири кола, ЖОК Врање је на деоби првог места са 10 бодова, колико има и Еатон Срем Темпо из Сремске Митровице. У наредном колу Врањанке на свом терену дочекују Гимназијалац из Краљева. 

Тест

Thursday the 18th. Спортски савез града Врања 2013.