Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

 У 9. колу Нишке фудбалске зоне играће се дерби измешу првопласираног Динама и  Балканског, који је такође у врху зонашке табеле. Овај меч, који се игра у Димитровграду,  можда је и дерби јесени, јер може директно да одлучи ко ће бити јесењи првак у Нишкој  зони. Поред ова два тима једини кандидат за јесењег првака је Радан из Лебана.

 

 Клуб малог фудбала Врање и у 2. колу Прве Футсал лиге је домаћин. У понедељак ће  Врањанци угостити нишки ВИК Наисус. Бодови би, изабраницима тренера Јовића, добро дошли  после нерешеног резултату у дуелу са Бечејом.

Рукометаши Врања 1957, који у овој сезони играју по систему топло-хладно, одлазе у госте екипи Бора. Сигурно тешко гостовање за млад састав врањског клуба.

Рукометашице Врања дочекују нишки Црвени Крст и сигурно ће и за њих ово бити тежак меч. После два стартна пораза долази им у госте екипа из врха табеле.

У недељу у 18 сати ће на паркет Хале спортова у Врању и кошаркаши Југа и Прокупља. Искусна екипа Прокупља у овај сусрет улази као благи фаворит.  

Тест

Tuesday the 26th. Спортски савез града Врања 2013.