Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Овог викенда сви врањски клубови настављају борбу за бодове у својим шампионатима, једино клуб малог фудбала има паузу до следећег викенда због наступа репрезентације Србије у Бразилу. Динамо у утакмици 11. кола Нишке зоне гостује у Бојник екипи Пусте реке у улози фаворита. Врањски фудбалски клуб је на првом месту са 24 бода, а домаћа екипа на 13. са 8 освојених бодова. Кошаркаши Југа играју другу утакмицу на свом терену. Врањанци у утакмици 4. кола Прве регионалне лиге Исток дочекују ОКК Јуниор који има идентичан скор као и врањски тим, два пораза и један тријумф.

 

Рукометни клуб Врање 1957 утакмицу 6. кола Прве лиге Исток игра у Прокупљу против екипе Топличанин која има 3 одвојена бода у досадашњем току првенства, један више од Врањанаца. Врањске рукометашице 4. коло Прве лиге Исток играју на домаћем терену, а дочекују Ђердап из Кладова и имаће прилике да освоје прве бодове у текућем првенству. Екипа Врања је без бодова, али и гостујући тим који је на последњем месту због слабије гол разлике у односу на Врањанке.

У оквиру 2. кола Друге лиге Исток, одбојкашице Врања гостују Бору. Врањанке су у првом молу поражене на домаћем терену и имају један бод, док је екипа Бора славила на гостовању и има 3 бода. Одбојкаши Младости су стартовали победом, а у другом колу гостују у Борцу из Параћина који је у првом колу претрпео максимални пораз. Утакмицу 2. кола Међуокружне лиге, одбојкаши Врања играју на свом терену против Топличких витезова из Куршумлије.

 

Стонотенисери Врања у оквиру 4. кола Друге лиге Југ гостују екипи Спин из Крагујевца. Врањанци су без пораза у досадашњем току првенства. 

Тест

Tuesday the 23rd. Спортски савез града Врања 2013.