Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

 У Врању је одржано државно првенство у дисциплини bench press у организацији тешко атлетског  клуба Симпо из Врања, Савеза Србије за дисциплине снаге и Града Врања на коме је учествовало  око 50 такмичара из Србије и два из Македоније.

Врањски клуб Олимп био је доминантан, посебно  у женској категорији, са шест златних медаља. Најмлађа такмичарка, Милица Митровић у  категорији до 52 кг освојила је прво место са подигнутих 35 кг.Јуниорка Бојана Николић је у  категорији до 56 кг подигла 30 кг и освојила златну медаљу. Код сениорки је Светлана Павловић у  категорији до 52 кг освојила златну медаљу са  подигнутих 37,5 кг, док је у категорји до 60  килограма Тања Златановић подигла своју тежину и узела злато. Ивана Димитријевић је узела 2  златне медаље и 2 пехара у својој категорији до 75 кг и за апсолутно место са 65 подигнутих килограма.

У мушкој конкуренцији једину златну медаљу за Олимп освојио је Братислав Станковић у категорји до 110 килограма за ветеране са 130 подигнутих килограма. Код сениора је Веселиновић освојио бронзу у категорији до 110 кг, док еј Јовановић био трећи у категорјири до 100 килограма. У јуниорској конкуренцији је Бошковић освојио сребро док је Стојилковић био трећи и освојио бронзану медаљу.

 

Такмичаре из Олимпа очекују још неколико такмичења до краја године а сви у клубу се надају још бољим резултатима. 

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.