Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

         Кошаркаши „Југбаскета“ из Врања, последњу победу у првој Регионалној лиги „Исток“ остварили су пре тачно 2. месеца и 12. дана, 9. децембра 2017. године, када су у Врању победили алексиначког „Јастребца“.

          Из недеље у недељу врањски одбојкашки клубови, нарочито женски, нижу само поразе. Одбојкашице „Врања“ су по ко зна који пут изгубиле резултатом 3:2 у сетовима, „Панда“ је доживела и пети узастопни пораз, а протеклог викенда су им се придружили и одбојкаши „Врања“ који су изгубили на домаћем паркету од другог тима „Ниша“

              Јесењи првак друге Футсал лиге, „Врање“ није успео да на свом терену победи екипу „Металац Колорадо“ из Горњег Милановца, која се налази у средини табеле, на почетку другог дела шампионата. Резултат је био нерешен 4:4, иако је домаћин на полувремену водио, резултатом 3:2.

Врањски кик боксер, Далибор Антић изгубио је профи меч на поене у аустријској престоници, Бечу у категорији до 71. килограм. Њега је победио домаћи такмичар на Профи ревији у кик боксу, која је одржана овог викенда у Аустрији.

 Пет кола је протекло, како кошаркаши „Југбаскета“нису остварили победу у шампионату прве Регионалне лиге групе „Исток“. Задњу победу, врањски кошаркаши забележили су 12. децембра прошле године над „Јастребцем“ из Алексинца у Врању.

Тест

Wednesday the 23rd. Спортски савез града Врања 2013.