Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

              Фудбалски клуб „Динамо“ из Врања, члан Прве лиге Србије, за новог тренера поставио је Уроша Калинића, тренера из Београда. Калинић је био играч Црвене Звезде у млађим категоријама, а као сениор наступао је за Раднички из Ниша, Јавор из Ивањице, Графичар и Трудбаник из Београда а у инострансву је играо за Спорвеген у Шведској и у Арису из Лимасола на Кипру.

Као тренер радио је у београдским српсколигашким клубовима, Графичару, Трудбанику и ОФК Београду. Ово ће Калинићу бити први клуб који ће самостално водити у Првој лиги Србије. Упарава „Динама“ са новим тренером полако комплетира састав тима за нову сезону. Из клуба је отишло десетак играча а исто толико ће и доћи у клуб.  Комплетан састав тима биће познат до недеље, када „Динамо“ одлази на  припреме на Охридско језеро. Првенство почиње 3. августа утакмицом у Врању са „Смедеревом“, а генералну пробу врањски тим имаће са „Радничким“ из Пирота.

Тест

Wednesday the 24th. Спортски савез града Врања 2013.