Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

             Већник за спорт, Града Врања, Ненад Ђорђевић, отворио је петнаести по реду турнир у малом фудбалу у селу Тибужде. Пријављено је 14. Екипа, које ће се у наредним данима борити за новчане награде, пехаре и признања.

Град Врање, као покровитељ летњих турнира у малом фудбалу,Спортски савез Града, као организатор и Месна заједница села Тибужде, као технички реализатор турнира, и овај пут су се побринули да организација утакмица буде на високом нивоу. За новчани фонд од 140.000 динара бориће се 14. тимова и такмичење за првака турнира биће крајње неизвесно. Овај турнир, један од најстаријих на овим просторима, почео је да се одржава 2005. године. Од 2009. године он постаје и меморијалан у спомен на фудбалера из овог села Бранка Стојиљковића „Бекчета“. Отварању турнира присуствовали су и челни људи Спортског савеза Града Врања. Синоћ су одигране и прве утакмице на турниру а у предигри су наступили тимови млађих категорија, Школе фудбала „Престиж“ из Врања, које се одазивају на све позиве организатора турнира и употпуњују овакве спортске манифестације.

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.