Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

           У 7. колу Прве фудбалске лиге Србије, чији су мечеви одиграни јуче, „Динамо“ је у Београду играо нерешено 0:0 са екипом „Жаркова“. У борбеној и занимљивој игри на средини терена стрелци оба тима се нису прославили. Врањски клуб и четврту утакмицу за редом није освојио сва три бода , али је због осталих резултата у лиги поправио позицију на табели Прве лиге. Утакмица у гостима пред око 200 гледалаца није обиловала са много шанси, па је и подела бодова правичан исход. Домаћин је у првом полувремену имао полушансе преко Киковића и Марковића а „Динамо“ преко Радочаја. У другом полувремену шансу за „Жарково“ имао је Златковић да би врањски тим у надохнади времена могао до гола преко Стевановића. На крају по бод за сваки тим. „Динамо“ је четврти на табели са 11. бодова, колико имају и пети „Нови Пазар“, шести „Раднички“ из Пирота и седми“ трајал“ из Крушевца. У наредном колу у недељу у Врању, „Динамо“ дочекује „Трајал“.

Резултати 7. кола: Металац-Смедерево 0:1, Синђелић-Раднички (Кг.) 0:0, Златибор-Бачка 1:0, Жарково-Динамо 0:0, Трајал-Кабел 1:1, Колубара-Раднички (Пи.) 1:0, Будућност-Земун 1:1, Графичар-Нови Пазар 1:0.

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.