Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

           На Првенству Централне Србије у кик боксу, које је одржано у Краљеву, врањски кик боксери у дисциплини Фул контакт, освојили су 4 медаље. На шампионату је учествовао 91 такмичар из 14 клубова а из врањских клубова петорица кик боксера. Душан Ташковић је освојио златну медаљу у категорији до 42 килограма и проглашен је за најбољег пионира на турниру. Немања Димчић је био други у категорији до 63,5 килограма, док су Мануел Алијевић у категорији до 51 килиограм и Вељко Стојковић у категорији до 63,5 килограма освојили бронзане медаље.

Стрелци Врања су на државном шампионати у Сремској Митровици постали двоструки шампиони Србије у пионирској конкуренцији у гађању малокалибарском пушком. Врањски стрелци су освојили златне медаље у дисциплинама Малокалибарска пушка 30 метака лежећи став и Малокалибарска пушка 3 пута 10 метака, тростав. Осим екипних, такмичари Стрељачког клуб „Врање“ освојили су и 8 појединачних медаља. Вељко Станковић је освојио сребро у обе дисциплине. Јелена Мудринић била је друга , такође у обе дисциплине, док је Никола Станковић освојио бронзану медаљуу дисциплини 30 метака лежећи стил.

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.