Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

          Спортски савез Града Врања, као организатор и Град Врање, као покровитељ, по први пут су успешно организовали Сеоске спортске игре. Генерални победник је екипа Месне заједнице села Катуна.

На фудбалском терену у селу Александровцу учествовало је 12 екипа из исто толико сеоских месних заједница. Око 100 учесника игара, велики број посетилаца, културно уметничко друштво „ Јужни фолк денс“ и деца из вртића су употпунили ову спортску манифестацију. Такмичење се одвијало у 5 дисциплина . Друго место освојила је МЗ Ратаја а трећа је била екипа МЗ Паневље. У игри,“Вучење конопца“ победио је Катун, друго је било Ратаје а треће Паневље. У скоку у даљ победио је Нерадовац, други је био Давидовац а трећи Павловац. У игри „Ношење партнера-шрафетна трка“, први је био Нерадовац, друго Ратаје а трећи Ћуковац. „Бацање кугле“, прво је Требешиње, други Катун а треће Ратаје. И у игри „Преношење воде“ победио је Златокоп, друго место поделили су Паневље и Катун, док је трећи био Ћуковац. Спортски савез Града Врања планира да се наредне године укључи у акцију Спортског савеза Србије учествовања на Сеоским играма на републичком нивоу.

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.