Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

             Фудбалери „Динама“ победили су Радничког из Пирота, резултатом 2:1, полувреме 1:1, на стадиону „Јумка“ у Врању, у мечу 14. кола Прве лиге Србије. Голове за „Динамо“ постигли су Доловац и Поповић, док је стрелац за „Раднички“ из Пирота био Петровић. Напад Динама је много добио повратком грчког интернационалца Мацоукаса, који је био нерешива енигма за одбрану Радничког. Динамо са Графичарем из Београда и Кабелом из Новог Сада дели другу позицију на табели Прве лиге са по 23 бода, али Графичар има утакмицу мање. Први је Металац из Горњег Милановца са 26. бодова. У 15. колу , Динамо гостује Кабелу у Новом Саду.

   Клуб малог фудбала Врање доживео је пораз у Нишу од Калче, резултатом 7:3, полувреме 5:0. На табели, Нови Пазар на првом месту има 12. бодова, Врање је шесто са 4. бода, колико има и Економац из Крагујевца а на зачељу табеле су Нова Пазова и Земун, без бодова. У 4. колу, Врање на свом терену дочекује Земун.

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.