Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

         Црвенa Звездa, резултатом 4:3, победила је Врање, док су домаћи фудбалери на полувремену водили са 3:2. Меч 8 кола Прве Футсал лиге почело је одлично за домаћи тим. У другом минуту, Тасић је погодио за 1:0. Гости су преко Бразилца Талеса изједначили на 1:1, да би Врање головима Додића и још једном капитена Тасића, уз гол Бркића за Звезду, отишло на одмор, резултатом 3:2.

У другом полувремену играчи Врања нису искористили своје шансе, док је Црвена Звезда головима Талеса  и Поповића дошла до победе. Рукометаши Врања 1957 дошли су до друге везане победе у шампионату Супер Б лиге. Победили су у Врању Златар из Нове Вароши, резултатом 37:30, полувреме 18:10. Највише голова за Врање постигли су  Бошковић 8 и Димитријевић 7, док је Бујишић дао 7 а Зечевић 6 голова за Златар. Рукометашице Врања победиле су у Бољевцу, Ртањ са 30:28 у мечу 7. кола Друге лиге Исток. У мушком такмичењу, Младост је у Врању савладала Ртањ са 36:26.Кошаркаши Пантера изгубили су меч у Власотинцу од истоимене екипе, резултатом 68:60. На полувремену је било 37:36, да би победник био решен у трећој четвртини, која је завршена резултатом 19:10 у корист Власотинца. Пантери су у четвртом периоду успели само да ублаже пораз, јер је он завршен резултатом 14:12 у корист гостујућих играча. Први пораз доживеле су одбојкашице Врања у Првој лиги Србије. Изгубиле су у гостима од Омладинца из Нових Бановаца у тај бреку са 3:2 у сетовима. Иако су водиле са 2:0, врањске одбојкашице су ипак доживеле пораз у првенству. Оне су друге на табели, јер их је претекао Срем из Сремске Митровице. Одбојкаши Врања победили су Хајдук Вељка из Неготина са 3:1 у сетовима, док су одбојкашице Панде оствариле прву победу у првенству Друге лиге Исток, савладавши Бор са 3:1 у сетовима. Врање је прво на табели са максималним учинком, док је Панда предпоследња са 3 освојена бода.У Другој стонотениској лиги групе Југ, Топ Спин је савладао у Неготину Хајдук Вељка са 4:2. Топ Спин сада има две недеље паузе у првенству и довољно времена да се припреми за одлучујуће мечеве.

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.