Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

               Одбојкашице „Врања“, победиле су „Динамо“ из Панчева, резултатом 3:1 у сетовима, док су кошаркаши „Пантера“ савладали „Зоне Бојс“ из Блаца са 84:73. У 11. колу Прве лиге Србије за одбојкашице, „Врање“, како се и очекивало, освојиле су прве бодове у другом делу шампионата против последњепласираних Панчевки. Први сет су лагано Врањанке решиле су своју корист са 25:17 у надмоћној и супериорној игри. И онда у другом сету, као да је друга екипа „Врања“ изашла на терен. Лоша игра, много грешака и изгубљен други сет са 25:16. Траљаво су врањске одбојкашице почеле и трећи сет и после резултатске клацкалице победиле су са 25:23. Четврти сет је била већ рутина и он је завршен, резултатом 25:15 у корист домаћих одбојкашица. „Врање“ је пето на табели са 19. бодова. У наредном колу, врањске одбојкашице гостују „Роди“ у Београду.

                 Кошаркаши „Пантера“ су успешно стартовали у Плеј офу Друге Регионалне лиге „Исток“. Победили су у Врању директног конкурента за пласман, екипу „Зоне Бојс“ из Блаца, резултатом 84:73. У не баш занимљивом мечу, домаћи тим је показао више и заслужено је победио. Гости су физички мање спремна екипа од „Пантера“ па је и то било пресудно за коначан исход. Рани излазак из игре бека Шубарића, због 5 личних грешака и повреда Миленковића у многоме су одредили ток меча. У тиму „Пантера“ највише погодака постигао је Величковић , 18, док је најефикаснији на мечу, био бек „Зоне Бојса“, Терзић са 31 постигнутим поеном. „Пантери“ су други на табели са 11 бодова. У другом колу Плеј офа, „Пантери“ гостују „Тријумфу“ у Нишу. 

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.