Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

РУКОМЕТ: Супер Б лига И-З, 12. коло: Хајдук Вељко - Врање 1957

КОШАРКА: 1МРЛИ, 18. коло: Морава - Југбаскет 

ОДБОЈКА (Ж): Прва лига, 17. коло: Омладинац - Врање 

(Ж) Друга лига Исток, 16. коло: Панда - Десетка

(М) Друга лига Исток, 12. коло: Врање - слободно  

МАЛИ ФУДБАЛ: Друга Футсал лига, 13. коло: Врање - Форум

 

 


 

Данас је у просторијама Јумковог стадиона одржана конференција за новинаре фудбалског клуба Динамо на којој су председник клуба Боривоје Антић, тренер Саша Штрбац и играчи причали о првој утакмици у предстојећој сезони и припремама. Утакмицу првог кола Прве лиге Србије врањски Динамо сутра игра у Крушевцу против Напредка.

 

Председник Антић је на почетку истакао да је задовољан како су протекле припреме као и играчким кадром и стручним штабом. Циљ Динама у предстојећој сезони је средина табеле.

Тренер Штрбац је напоменуо да су услови за припреме били идеални, да је екипа физички спремна, али да је Напредак главни кандидат за пласман у Супер лигу и да ће утакмица првог кола бити тешка, али да врањски прволигаш иде да оствари најбољи могући резултат.

Фудбалери Динама Немања Миленковић и Марко Костић су истакли да је атмосфера у екипе изузетно добра, што и јесте један од адута Динама, да ће у Крушевцу дати све од себе да остваре што бољи резултат и стекну самопоуздање за наставак превенственог такмичења.

Динамо утакмицу првог кола Прве лиге Србије игра у Крушевцу против екипе Напредка, Утакмица је на програму у суботу, 15. августа у 20 сати.

Сасатав Динама за сезону 2015/2016: Фудбалери који су дошли из домаћих клубова: Никола Анђелковић (Радник Сурдулица), Александар Арежина (Ђердап Кладово), Никола З. Арсић (Табане Јагодина), Зоран Баљак (Будућност Крушик), Милош Јанићијевић (Mачва), Урош Љубомирац (ИМТ Београд), Милан Недучић (Долина Панчево), Лазар Поповић (Долина Панчево), Никола Поповић (Напредак Крушевац), Стефан Радовановић (Слога Пожега) и Жарко Трифуновић (Шумадија Крагујевац). Фудбалери који су дошли из иностраних клубова: Anani Marcellin Achille Junior (Olympic Marceille Француска), Dapkus Tomas (Ekranas Литванија), Diaby Alassane (Sageata Navodari Румунија), Немања Миленковић (Дрина Зворник), Игор Миовић (SunPegasus Хонг Конг), Ненад Недељковић (Дрина Зворник) и Милан Ставрић (Поли Темишвар). Играчи који су остали у клубу: Бојан Андрић, Никола С. Арсић, Ненад Ђурђевић, Марко Костић, Ненад Трајковић и Никола Вујанац. 

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 12 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Tuesday the 23rd. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon