Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

Фудбалери Динама из Врања до ногу су потучени на гостовању Радничком у Пироту, у 2. колу Прве фудбалске лиге Србије. Домаћин је славио високим резултатом 5:1, полувреме 2:1.

Ово је била друга победа Пироћанаца над Врањанцима у кратком временском периоду, јер је Раднички пре око месец дана победио Динамо и у пријатељском мечу. Већ у 2. минуту Раднички је повео са 1:0 голом Ристова из слободног ударца. До краја полувремена у надмоћнојој игри домаћин је удвостручио предност голом Петрова. Смањио је Ђорђевић 6 минута пре полувремена. И у другом делу меча Динамо је играо подређену улогу на терену. Иако је тренер Антић покушао изменама да тргне своје играче то му није пошло за руком. Пироћанци су и у другом полувремену били доминантни и успели су још три пута да погоде мрежу Грујичића. У листу стрелаца уписали су се Николић, Стојановић и Спасић. Динамо после два одиграна кола има 1 бод и  налази се на 14. месту табеле. У наредном, трећем колу у Врању гостује Колубара из Лазаревца.

Резултати 2. кола: Инђија – Слобода 0:1, Земун – Мачва 1:3, Пролетер – Бежанија 2:1, Раднички – Динамо 5:1, Колубара – Јагодина 1:1, Оџаци – Будућност 1:1, БСК – ОФК Београд 2:1, ЧСК Пивара – Синђелић 0:0. 

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 12 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon