Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

Јуче је у Кошаркашком савезу Јужне Србије у Лесковцу одржан састанак клубова учесника Друге мушке Регионалне лиге Исток за сезону 2016/2017 и извучени су такмичарски бројеви клубова.

Комесар лиге, Михајло Глигоријевић и генерални секретар савеза, Веселин Марјановић упознали су представнике клубова са Пропозицијама такмичења, судијским и делегатским листама, а било је речи и о редовном прелазном року. Извучени су и такмичарски бројеви клубова за предстојећи шампионат који почиње 15. октобра и први део ће трајати до 10. децембра. Договорено је да други део шампионата почне 28. јануара 2017. године.

Такмичарски бројеви клубова: 1. Хисар (Лесковац), 2. Хајдук Вељко (Неготин), 3. ЈУГБАСКЕТ (ВРАЊЕ), 4. Омладинац (Лесковац), 5. Ђердап (Кладово), 6. Пуста река (Бојник), 7. БСК Јуниор (Бујановац), 8.Младост Весна (Бела Паланка), 9. Бор ртб, 10. Зицер (Бор).

Вољом жреба врањски лигаш ће у првом колу на свом паркету угостити Младост Весну из Беле Паланке, клуб који је претходне сезоне играо Прву Регионалну лигу. У другом колу Југбаскет одлази на гостовање у Бор, екипи која је први фаворит првенства.

Кошаркаши Југбаскета се налазе у средини припрема за предстојећи шампионат, вредно тренирају, а одиграли су и један контролни меч са врањским кошаркашким ветеранима. У уторак ће играти у Сурдулици са Радником, чланом Прве Регионалне лиге, а до почетка шампионата одиграће још неколико пријатељских утакмица. 

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 110 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon