Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

На старту шампионата у Супер Б лиги дебитант, Рукометни клуб Врање 1957 савладао је на свом паркету Колубару из Лазаревца резултатом 26:24, полувреме 15:9.

Од првог момента врањски рукометаши су се налазили у вођству које су успели да до краја утакмице и сачувају. Колубара, која је староседелац у овој лиги, мало је показала врањској публици јер су рукометаши из Лазаревца важили за фаворите у овом мечу. У првом делу меча неколико добрих одбрана голмана Врања, Тасића и ефикасна игра у нападу расположених Драшковића и Илића било је довољно да се на полувреме оде са 6 голова предности.

У другом полувремену неколико грешака врањских рукометаша и боља игра Колубаре у којој су предњачили Петровић и капитен  Митровић довело је до тога да се уђе у неизвесну завршницу. Али на почетку другог полувремена ништа није наговештавало овакав расплет јер је Врање 1957 имало највећу предност од 18:9. У последњем минуту меча резултат је гласио 25:24 за домаћи тим да би Илић својим голом ставио тачку на овај меч. Око 300 гледалаца у врањској хали спортова поздравило је победу рукометаша Врања 1957 у новом рангу такмичења.

Задовољан је био и тренер Врања, Миодраг Николић: „ Заслужено смо победили реномираног противника. Пад у игри у другом полувремену десио се због промене система игре јар сам морао да мењам систем због частих искључења мојих играча. Окрећемо се следећем противнику јер у другом колу гостујемо Мокрој Гори у Зубином Потоку. Имаћу већу ротацију играча јер ће нам се прикључити и бек Анђелић“. 

Најефикаснији на мечу у тиму Врања 1957 били су Драшковић са 9 док су по 4 гола постигли Стевановић, Стаменковић и Ташковић. У тиму Колубаре највише погодака постигли су Петровић 8 и Митровић 7. 

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 33 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Friday the 26th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon