Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

Пред утакмицу са Инђијом на стадиону Јумка у Врању, одржана је конференција за новинаре Фудбалског клуба Динамо из Врања.

Пре конференције освештене су преосторије клуба, пред славу клуба Свети Прохор Пчињски. Тренер Драган Антић је уверен у победу свога тима за кога неће наступити само повређени Симов. „Тежак противник, који игра добар фудбал.Ако им дозволимо да се разиграју сигурно ћемо изгубити као прошле сезоне, када је Инђија нанела катастрофу Динаму. Морамо да играмо сви као један до играча, како би имали успеха. Играли смо до сада добро, али су изостали резултати. Ове две наредне утакмице одредиће судбину Динама, морамо да освојимо 6. бодова у противном нам се не пише добро. Рекао сам својим играчима, ко не даје максимум нема места у Динаму.Инђија има одличан везни ред и офанзиву, тако да морамо уложити велики напор да им парирамо. Али ја сам оптимиста и мислим да ће мо победити“. Динаму и распоред не иде на руку, јер до краја првог дела шампионата играју са тимовима из врха табеле, Мачвом, Слободом и Земуном. Утакмица Динамо – Инђија се игра у недељу на стадиону Јумка у Врању  са почетком у 14, 30 сати.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 51 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon