Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

У 6. колу шампионата за одбојкашице и одбојкаше, три клуба из Врања освојила су само 1 бод.

Тај бод је припао одбојкашицама Врања, које су у Клеку изгубиле од истоименог домаћег тима са 3:2 у сетовима, у мечу Прве лиге Србије. Само недостатак снаге био је пресудан да Врањанке изгубе меч иако су у свему биле равноправне са екипом из Клека. Меч трајао два сата и двадесет минута. До сада наш најуспешнији клуб игра одлично и с правом се налази у врху табеле. Два пута су врањске одбојкашице водиле на мечу, први сет су добиле са 25:21, други је припао домаћину 25:16, да би изабранице тренера Мратинковића трећи сет решиле у своју корист, резултатом 25:20. У четвртом је било 25:15 за Клечанке, да би и пети сет решиле у своју корист са 15:8. Врање се тренутно налази на 3. месту табеле са 14. освојених бодова а у наредном колу у госте долази Фок из Новог Сада.

До скора првопласирани тим на табели Друге лиге Исток за одбојкаше, екипа Врања претрпеле је други узастопни пораз у шампионату. Изгубили су у Прокупљу од Топличанина са 3:0 у сетовима и пали су на четврто место на табели. У првом сету је била велика разлика за Прокупчане, 25:14, друга два су такође добили домаћи одбојкаши али са тесном разликом, 28:26 и 27:25. Врање је четвро на табели са 13 освојених бодова, док први Хајдук Вељко из Неготина има 17. У наредном колу у Врање долазе Неготинци. Што се тиче екипе Младости из Врања, они су и шесту утакмицу за редом изгубили са 3:0 у сетовима. Бољи од њих био је Пирот на домаћем терену. Младост у наредном колу дочекује СФС Борац из Параћина.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 169 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Tuesday the 23rd. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon