Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

Драган Антић, шеф стручног штаба Динама из Врања, извршио је прозивку фудбалера и тако је врањски прволигаш званично почео припреме за други део сезоне у Првој лиги Србије.

Седам пораза и по четири победе и толико нерешених исхода је биланс врањског тима у јесењој сезони и према речима Антића требало би да овај скор буде бољи у другом делу шампионата. Динамо ће задржати окосницу тима из првог дела сезоне, с тим да ће Антић тражити појачања на месту бека, голмана и нападача. Првом тиму је прикључено и пет јуниора из млађих селекција Динама, који ће равноправно конкурисати за првих једанаест. Први део припрема, до краја јануара биће обављен на стадиону Јумка у Врању и теретани, да би се у фебруару требало отићи на неке припреме у топлије крајеве. Најефтинија дестинација је Турска, али још увек се незна где ће ићи фудбалери Динама. До краја припрема, до петог марта, када почиње други део шампионата играће Динамо и пријатељске утакмице, да би његови играчи што спремније дочекали прву утакмицу са Пролетером у Новом Саду. Повољност за Динамо је та да су неки прволигаши кажњени због намештања резултата одузимањем бодова, па се врањски прволигаш на полусезони нашао на десетом месту табеле, два места више него што се пласирао на табели.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 164 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Friday the 26th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon