Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

У част Дана Града, у Врању, осим свих осталих дешавања, одржавају се и спортске манифестације. Град Врање и Спортски савез Града и ове године су организовали турнире у стоном тенису, шаху, као и хуманитарни турнир у малом фудбалу .

Организовано је и такмичење Најачи Врањанац. Традиционални Куп у скијању на Бесној Кобили је отказан из техничких разлога. Уз учешће 50 такмичара из Врања и Македоније одржан је Куп града у стоном тенису. Победник у мушкој конкуренцији је Бранислав Миленковић, тренер и стонотенисер Топ спина из Врања, док је Ива Димитријевска, јуниорска репрезентативка Македоније освојила прво место у женској конкуренцији. Шах турнир је имао рекордан број учесника , јер се такмичило 90 шахиста свих мајисторских категорија. На хуманитарном турниру у малом фудбалу учествује 8 екипа: Градска управа, Војска, Полиција, Алфа, Симпо, Здравствени центар, Новинари и екипа врањских школа. Манифестација Најачи Врањанац  одржава се по први пут и биће у будућности традиционална. Све награде, признања и пехаре најбољим појединцима и екипама уручили су Ненад Ђорђевић, градски већник за спорт и Александар Николић, генерални секретар Спортског савеза. Спортске активности за Дан града Врања 31. јануар завршавају се традиционалном Манифестацијом проглашења Најбољих у врањском спорту за 2016. годину у ресторану А2 у недељу 29.01. 2016. године у 20,00 часова.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 240 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon