Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

На свечаној Манифестацији, која је одржана у ресторану А2 у Врању, проглашени су најбољи појединци и колективи у врањском спорту за 2016. годину.

Пласман у Прву лигу и тренутно треће место на табели  донело је Женском одбојкашком клубу Врање титулу најбољег клуба у граду по оцени стручне комисије, коју је именовало Градско веће Града Врања. Једна од најбољих одбојкашица клуба, Катарина Рангелов проглашена је за најбољу спортисткињу града. Боди билдер, Стефан Манасић, првак у свим категоријама у земљи и иностранству, најбољи је спортиста града.  Награда за Животно дело у области спорта додељена је некадашњем великом фудбалеру и одличном тренеру Динама из Врања, Слободану Стошићу Цобију. Специјално спортско признање града припало је некадашњем кошаркашу Југа из Врања а данас тренеру јуниора Албе из Берлина, Милану Пешићу. Две младе спортисткиње, Ана Недељковић, дизачица тегова и кик боксерка, Ивана Давидовић добиле су награду Спортско изненађење Врања за 2016. годину. Најбољи тренер је Слађан Станојковић, репрезентативни тренер у ММА спорту. Новинар Радио телевизије Врање, Јелка Митровић добила је престижно признања за најбољег стручњака у области спорта, а председник Одбојкашког клуба Панда из Врања, Оливер Тончић је најбољи спортски радник за претходну годину. У рекреативном спорту награде су добили: планинари Стана Станојковић и Бранко Поповић, као и Атлетски клуб Врањски маратонци. Додељене су и награде најбољима у школском спорту а проглашене су и Спортске нада Града Врања. Као и много пута до сада, Град Врање и Спортски Савез су се потрудили и одлично организовали ову престижну манифестацију.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 24 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Tuesday the 16th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon