Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

Кошаркаши врањског, Југбаскета доживели су пораз, резултатом 69:56, на свом паркету од директног конкурента за врх табеле екипе Бора у 11. колу Друге регионалне лиге.

Како су играли више нису ни заслужили, јер их кошаркаши Бора нису победили зато што су боља екипа, него што су домаћи играчи играли испод сваког нивоа. Као су почели утакмицу тако су је и завршили, врло траљаво, неамбициозно и пре свега неборбено, као да се ради о мечу са неком пионирском екипом а не о борби за пласман у виши ранг. Много промашених зицера, већ на почетку утакмице наговестило је лошу игру врањских кошаркаша. Прву четвртину Борани добијају са 18:14 само захваљујући лошим Врањанцима. Једини период  добре игре кошаркаша Југбаскета био је од средине друге четвртине, када су  преко центра Стевановића постигли неколико кошева у континуитету и повели на полувремену са 40:36. И онда катасртофална игра врањског тима после полувремена. За девет минута постигли су само 2. поена ,па су гости лагано направили  серију од 18:5 и дошли  су до велике разлике. Лоша игра бекова Југбаскета, много изгубљених лопти, неборбеност а пре свега катастрофалан скок у одбрани и јавашлук у нападу кумовали су недостижној предности Борана. И последња четвртина није донела ништа ново, јер су се домаћи играчи, из само њима знаног разлога, предали на 6 минута до краја и меч је био решен. Овим поразом изгубљене су све шансе Југбаскета за плласман на друго место, једино постоји шанса за трећу позицију, која  не гарантује пласман у виши ранг осим у случају да неко од првопласираних тимова одустане од такмичења. Ако овако наставе до краја шампионата, кошаркаши Југбаскета неће освојити ни то треће место. У наредном колу гостују Хисару у Лесковцу.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 75 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon