Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

У 19. колу Прве фудбалске лиге Србије, Динамо у петак од 14 сати и 30 минута на стадиону Јумка у Врању дочекује екипу Оџаци из истоименог места у Војводини.

На конференцији за новинара на Стадиону Јумка, којиј су присуствовали Тренер Драган Антић и играчи: Лазар Ђокић, Жељко Димитров и Шеги Окамијан, преовладало је мишљење да сутра све осим победе Динама за овај клуб би био неуспех. „Нисам задовољан игром против Колубаре у прошлом колу, али сам задовољан резултатом. Поједини играчи нису испунили моја очекивања, па ће морати да се замисле о свом статусу у тиму. Меч против Оџака биће врло тежак јер се ради о екипи која се бори за опстанак, која је савладале претходног викенда Јагодину и која је променила тренера, који је донео доста новина и напредак у игри овог тима. Али ме знамо циљ и све осим победе за мене би био неуспех. Динамо мора тежити бољој игри и већој одговорности појединаца , јер је недопустиво да у првих 20 .минута скоро на сваком мечу примамо голове па онда јуримо резултат. Ми играмо нападачки фудбал па због тога много дајемо али и примамо голове“ рекао је шеф струке у Динаму, Драган Антић. Првотимци Ђокић и Димитров слажу се са својим тренером и потенцирају да је лига уједначена и доста јака, али да Динамо мора да савлада Оџачане и да крене ка горњем делу табеле. Радилица у тиму, Окамијан не даје шансу гостима „ На нама је да спроведемо у дело замисао тренера и да победимо. Моје опредељење и борбеност није никада долазила у питање и ако сви на тај начин размишљамо победа неће изостати“. Утакмица Динамо – Оџаци померена је по одлуци ФСС за петак за 14, 30 сати због најављеног ТВ преноса на Арени спорт, али у Динаму, данас нису могли да нам потврде ову најаву преноса.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 49 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon