Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

На конференцији за новинаре Фудбалског клуба Динамо из Врања, која је одржана на стадиону Јумка, било је речи о предстојећем мечу 27. кола Прве лиге Србије са Бежанијом у Београду. Шаф стручног штаба, Драган Антић и фудбалери: Миљан Стајић, Марко Христић и Давор Недељковић, говорили су о предстојећој утакмици али су се осврнули и на губитак бодова у дуелу са Инђијом. Иако је претрпљен пораз од 2:0, након грешака одбране, имао је Динамо шансу и да победи Инђију, рекао је тренер Антић. „ Са Бежанијом утакмица ће бити врло тешка, јер се ради о тиму који игра врло тврдо и слабо прима голове. Ићи ћемо на победу, као и на сваком мечу, али ћу шансу у стартној постави указати играчима, који су мање играли у протеклом делу шампионата. Немамо императив победе, резултат нам не значи много, али ја увек волим да победим и ићи ћемо на победу. У наредним мечевима пружићу шансу млађим играчима из омладинског погона, да видимо дали имају квалитет за прволигашко такмичење“.

Миљан Стајић је искористио указану шансу и наметнуо се тренеру Антићу. „Бежанија нема пораз на свом терену, тешко дају али тешко и примају голове. Динамо игра на гол више па очекујем повољан резултат у Београду“. Са Стајићем се слажу и његови саиграчи Христић и Недељковић, који кажу да ће утакмица бити веома тешка, али да ће Динамо играти на победу. Још увек се незна сатница одигравања овог меча, а дали ће се играти у петак или суботу мање је битно од тога који ће бити резултат.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 18 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon