Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

Среда је била резервисана за утакмице у шампионатима Прве фудбалске лиге Србије и зоне Југ. Динамо је изгубио од Мачве, док је Врањска Бања победила а Небески анђели играли нерешно. У 28. колу Прве лиге, у Врању су играли већ нови Суперлигаш, Мачва из Шапца и Динамо. Иако су из врањског прволигаша најављивали победу, то се није догодило, па су Шапчани резултатом 4:2 освојили бодове, који су им и теоретски обезбедили титулу. Динамо је добро одиграо прво полувреме и головима Митића и Димитрова отишао на паузу са резултатом 2:1. Гол за Мачву постигао је Гемовић. У другом полувремену боља игра фудбалера Мачве и још три гола у мрежи Динама. Лазаревић је реализовао панал а у листу стрелаца уписали су се и Дамњановић и Обровац. Мачва је тако освојила прво место а Динамо је на осмом месту са 37 освојених бодова. У 29. колу Динамо гостује у Ужицу тиму Слободе.

У зони Југ, Врањска Бања је на свом терену славила са 2:1 у дуелу са Пчињом из Трговишта, док су Небески анђели ремизирали 1:1 са Ропотовом. Небески анђели су шести са 38 бодова, док је Врањска Бања осма са бодом мање. За викенд Врањска Бања гостује екипи Младост, а Небески анђели играју са Лужницом у Бабушници.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 16 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon