Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

На жребању парова у Кући фудбала у Старој Пазови, некадашњи репрезентативац Југославије, Станислав Караси, извукао је пар „Црвена Звезда“ Београд – „Динамо“ Врање. Велика штета је само што је извучено да ће  у овом сусрету „Црвена Звезда“ бити домаћин на стадиону „Рајко Митић“ у Београду., па ће љубитељи фудбала у Врању и околини бити ускраћени за један велики фудбалски доживљај да је утакмица одиграна у Врању. Све утакмице шеснаестине финала Купа Србије играће се 20. септембра а клубови који победе играће осмину финала 25. октобра. У осталим мечевима шеснаестине финала Купа Србије играће: Слобода  – Борац , Јавор – Синђелић, Будућност – Вождовац, Полет – Спартак, Бежанија – Напредак, Јагодина – Чукарички, Мачва – Бачка, Динамо (П) – Војводина, Раднички (П) – Нови Пазар, Златибор - Раднички (Н), Раднички (НБ)- Младост, Земун – Рад, Ртањ – Партизан, Металац – Пролетер, Инђија – Радник.

А у редовном колу у Првој лиги Србиј, за викенд, „Динамо“ гостује у Пироту тиму „Радничког“. По стању на табели врањски тим је фаворит, јер су Пироћанци слабо стартовали, за разлику од прошле сезоне, али као домаћин могу да пруже јак отпор. „Динамо“ је лидер на табели па се очекује занимљив меч.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 544 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Thursday the 18th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon