Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

Велики улог за Динамо мало мањи за Земун. Све је стало у ову реченицу пред сусрет 5 кола Плеј аута, између фудбалера Динама и Земуна, који је одигран јуче на стадиону Јумка у Врању. Динаму је играла само победа, да би остао у трци за опстанак у лиги, а Земунцима би у некој комбинаторици и један бод био капитал. На радост преко 3.000 навијача на стадиону Јумка, Динамо је победио, резултатом 1:0. Једини гол на мечу постигао је Димитров у надохнади времена у првом полувремену. Стевановић је пресаекао једну лопту на центру игралишта, додао је до Грка Матсоукаса, који је идеално центрирао на петерац, где је Димитров ударцем главом матирао голмана Земуна, Милошевића. Велика радост и испоставило се коначан резултат за победу врањског тима.   И играчи Земуна су имали прилику да дођу до повољног резултата. Две велике шансе пропустили су нападач Кукуличић у првом и Мркаић у другом делу меча.

У наредном колу Динамо дочекује у Врању Спартак из Суботице.

На осталим мечевима Плеј аута постигнути су следећи резултати: Спартак-Радник 3:3, Вождовац-Мачва 1:1 и Бачка-Рад 1:2.

На табели води Радник из Сурдулице са 25 бодова, док друго и треће место деле Спартак и Мачва са по 24 бода. Четврти Вождовац има 22 а пети Рад 21 бод. Бачка је шеста са 18 бодова, док седми Земун и осми Динамо имају по 17 бодова. До краја шампионата остала су још два кола.

          У првом мечу баража, који се игра на две добијене утакмице, Клуб малог фудбала Врање победио је Зуфо из Бујановца, резултатом 5:2, полувреме 3:0. Пред око 1.000 гледалаца у врањској Хали спортова у предивној фудбалској атмосфери, врањски тим је био бољи и заслужено повео у серији. У првој деоници меча, Врање је већ имало предност од 3:0, да би и у другом делу меча, играчи тренера Јовића постигли још два гола. По два гола за Врање постигли су Додић и Трајковић, док се и Стојковић једном уписао у листу стрелаца. У тиму Зуфа стрелци су били Исени и Љевица.

Узвратни меч играће се за викенд у хали Младост у Бујановцу а ако Врање дође до две победе остаће у Првој лиги, ако то учини Зуфо направиће историјски улазак у друштво најбољих тимова у Србији.

         Рукометаши Врања 1957 победили су на свом паркету Прибој, резултатом 27:25, полувреме 17:12. Рутинска победа врањског тима, који је повео од првог минута и није испуштао предност до краја утакмице. Петровић и Павловић су постигли по 7 голова у тиму Врања, док је Јевтовић у екипи Прибоја постигао 9 голова и био је најефикаснији на мечу. Врање је седмо на табели са 19 бодова. И у наредном, 21 колу Врање је домаћин Радничком из Крагујевца.

       Победиле су и рукометашице Врања Радничког из Свилајнца, резултатом 26:24, полувреме 14: 11 за Раднички. Добра игра у другом полувремену, што се не може рећи за први део меча, донела је победу врањским рукометашицама. Врање је 4 на табели са 24 бода а у 19 колу Врањанке гостују Радану у Лебану.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 148 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Tuesday the 16th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon