Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

          Првомајски турнир у Врањској Бањи окупио је 12 екипа, које су се бориле за наградни фонд од 180.000 динара. После великог броја одиграних утакмица у финалу је победила екипа Вила Рај Кека, која је савладала екипу Ограника Тасић. Треће место припало је екипи Кофи тајм.

  За најбољег играча проглашен је Марко Станисављевић из екипе Огранике Тасић. Најбољи голман је из тима Виле Рај, Срећко Митић  а највише голова на турниру је постигао играч Минералца из Врањске Бање, Алекса Недељковић. Организација турнира била је на високом нивоу.

        Одржан је турнир и у селу Паневљу, који је организовала Месна заједница, Спортски савез и Град Врање. Учествовало је 8 екипа. Прво место и награду од 30.000 динара освојила је екипа Ограника Тасић. Друга је била екипа села Врбова а треће место припало је екипи Енџи. Милош Ристић је био најбољи стрелац а Жарко Тасић најбољи голман.

         А на меморијалном турниру Станко Антић Цања, у селу Требешињу, прво место освојила је екипа Лаки ламинати. Друга је била екипа Гоша Комерц а трећа екипа села Тибужде. За најбољег играча на турниру проглашен је Никола Станојевић.

 Спортски савез Града Врања, као носилац спортских активности, и у току лета ће заједно са Градом помагати организације оваквих турнира по локалним Месним заједницама

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 78 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon