Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

           „Динамо“ је победом над „Бачком“ стигао до баража за опстанак. Рукометаши“ Врања 1957“ поразом су завршили сезону. Рукометашице „Врања“ ненедано изгубиле од другог тима „Јагодине“, док су кошаркаши „Пантера“ победили у Печењевцу.

           Фудбалери“Динама“ успели су да победе „Бачку“ у Бачкој Паланци, резултатом 1:0. Стрелац јединог, злата вредног гола, био је Димитров у 72 минуту меча. Овом победом и ремијем на мечу између Рада и Земуна у Београду, „Динамо“ је обезбедио учешће у двомечу за опстанак у Супер лиги Србије. Играће врањски тим са „Инђијом“ у среду у гостима а за викенд у Врању, па ко буде бољи из ова два меча биће Суперлигаш у наредној сезони.      Рукометаши „Врања 1957“ поразом од „Топличанина“ у Прокупљу од 26:17 су завршили сезону у Супер Б лиги, Исток-Запад. Сезона за заборав врањског тима, који се у претходном шампионату борио за пласман у Супер лигу. „Врање 1957“ је на крају шампионта заузело осмо место са 19 бодова из 9 победа, 12 пораза и 1 ремија. Првак је лесковачка „Дубочица 54“, која је изборила пласман у Супер лигу Србије. У 20. колу Прве лиге „Исток“, рукометашице „Врања“ ненадано су изгубиле на домаћем терену од другог тима „Јагодине“, резултатом 27:26. „Врање“ је на петом месту табеле са 24 бода, а у наредном колу гостује „Дубочици“ у Лесковцу. Кошаркаши „Пантера“ из Врања победили су у Печењевцу, резултатом 81:66 екипу „Моравца“ у 2 колу Треће Регионалне лиге. Ово је друга победа кошаркаша из Врања а у наредном колу су врањски кошаркаши, слободни.

    

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 714 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Thursday the 18th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon