Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

             У Врању је у петак почео турнир у малом фудбалу, док су у суботу и недељу одржана првенства у пауерлифтингу и каратеу. Кик боксери из Врања освојили су медаље на Првенству Србије у Сенти. Уз учешће 14 екипа у сали Економске школе и на отвореном терену, играју се утакмице на Летњем футсал турниру „Врање 2019“, у организацији Спортског савеза Града Врања. На програму су утакмице по групама а од среде крећу елиминационе утакмице. Финале се игра у суботу.

     У суботу је у сали Економске школе одржано Државно првенство у пауерлифтингу. Преко 70 такмичара из целе Србије борило се за медаље. Шампионат је отворио Милан Смиљанић, председник Пауерлифтинг савеза Србије.

   А у недељу у малој сали Хале спортова у Врању одржан је Карате турнир „Врање опен 2019“. Учествовало је 250 такмичара из 25 клуба из Србије и Македоније, а турнир је отворио градски већник за спорт, Ненад Ђорђевић.

Кик боксери два врањска клуба,“ Јуниор“ и „Врање“, њих 6 учествовали су на Првенству Србије у дисциплини Кик лајт контакт , које је одржано у Сенти. Учествовало је 212 кик боксера из 32 клуба. Златну медаљу освојио је Марко Тасић у категорији до 57. килограма. Бронзане медаље припале су: Душану Ташковићу, Танету Бајрамовићу и Урошу Гвозденовићу. Без пласмана је остао Стојче Ћеримовић, док Фазлија Реџеби није учествовао у борбама.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 13 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon