Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У недељу у Врању гостује Лозница, у среду ће врањски тим играти заосталу утакмицу у Ужицу са Слободом, а наредног викенда, врањски прволигаш игра у гостима против Доњег Срема.

То је распоред Динама у нардених десет дана у шампионату Прве фудбалске лиге Србије, чуло се на данашњој конференцији за новинаре на којој су говорили тренер, Владан Петровић и играчи Марко Костић и Зоран Вујовић.

Вујовић је стекао право да игра за Динамо па ће конкурисати за састав тима против Лознице у недељу у 15 сати.

"Цело пролеће је згуснут распоред, поред две среде које су предвиђене календаром такмичења, имамо још једну која је убачена због одложеног меча у Ужицу. Али ми имамо 24 спремна играча и можемо да одговоримо изазову такмичења. У недељу нас очекује тежак меч, без обзира што су Лозничани претходног викенда изгубили на свом терену. Искористили смо добро паузу у првенству и спремни и здрави очекујемо овај сусрет. Оптимиста сам и мислим да ћемо освојити сва три бода", рекао је Владан Петровић, тренер Динама.

"Стекао сам право играња и у недељу ће бити мој деби пред врањском публиком. Добро смо радили и очекујем победу", најављује Зоран Вујовић.

Најискуснији у тиму, Марко Костић каже да ће Динамо од првог минута ићи у тоталну офанзиву да би освојили сва три бода, који их воде ка средини табеле. Лозницу са клупе предводи Саша Николић, некадашњи тренер Радника из Сурдулице, који је искусан стратег и који ће знати да искористи све предности свога тима. Али на папиру Динамо је фаворит.

Тест

Thursday the 18th. Спортски савез града Врања 2013.