Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Све добро што су учинили у победи над Бачком прошле недеље, фудбалери Динама упропастили су на гостовању Колубари у Лазаревцу. Изгубили су меч резултатом 1:0 и дозволили Колубари да се изједначeна табели са 28 бодова. Прво полувреме протекло је у игри између два шеснаестерца без правих шанси и шутева на голове. Играло се веома опрезно јер је улог био велики. Прву шансу за Колубару пропустио је Димитров у 56. минуту да би у 59. минуту и Рашковић могао да матира Вујанца. Утакмицу је решио у 75. минуту Бубоња који је главом после центаршута из слободног ударца Степановића био највиши у скоку и матирао голмана Динама. Једину шансу Динамо је имао у 90. минуту, али је голман Колубаре, Матић изванредно интервенисао и спречио изједначење. Динамо је na 12. месту на табели са 28. освојених бодова, а испод врањског тима су БСК Борча са 27,Слобода са 23, Лозница са 21 и Раднички из Крагујевца са само 8 освојених бодова. У наредном, 24. колу у Врању долази Земун.

У фудбалској Зони Југ у 23. колу Врањска Бања је савладала Будућност у Орашју са 2:1 док су Небески анђели изгубили на свом терену од Ропотова резултатом 4:2. Лидер на табели, Власина из Власотинца победила је минималним резултатом 1:0 Балкански у Димитровграду па је настављена борба за прво место између Бањчана и Власотинчана. Власина је прва са 51 док је прати Врањска Бања са 50 освојених бодова. Небески анђели су на 12. месту на табели са 24 освојена бода. У 24. колу Врањска Бања дочекује Балкански док Небески анђели играју у Бојнику са Пустом реком. 

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.