Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Протеклог викенда врањски фудбалски клубови нису имали успеха. Од четири клуба из Врања, само је један забележио победу.

Утакмицу 24. кола Прве лиге Србије, фудбалери Динама одиграли су на домаћем терену и претрпели пораз 3:1 од екипе Земуна. Једини погодак за врањски тим постигао је Милош Јанићијевић у 20. минуту. Динамо је након овог пораза пао на 13. месту са 28 бодова и налази се у зони испадања. Већ данас, врањски прволигаш гостује Слоги у Петровцу на Млави.

Утакице 23. кола одиграли су и зонаши. Врањска Бања је на свом терену савладала Балкански 3:1 и тренутно је на првом месту са 50 бодова, два више од другопласиране Власине, али и утакмицом више.

Небески анђели су поражени у Бојнику 4:0 од домаће Пусте реке. Врањски зонаш је на претпоследњем, 14. месту са 21 бодом. У наредном колу Врањска Бања гостује Ропотову, док су Небески анђели слободни.

Клуб малог фудбала Врање је на домаћем терену поражен од лидера Прве Футсал лиге, екипе Економца 5:2 у утакмици 20. кола. Врањанци су на 10. месту са 15 бодова а у наредном колу гостују београдском ФОН-у. 

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.