Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Овог викенда су одигране утакмице трећег кола Зоне Југ. Небески анђели из Врања су гостовали екипи Младости из Медошевца и освојили бод играјући нерешено 1:1.

Пчиња наставља са добрим играма и у овом колу је савладала Јединство из Пирота 3:0.Идентичним резултатом је Морава из Владичиног Хана поражена на гостовању екипи Будућности из Поповца. Дерби утакмица између Врањске Бање и ОФК Дубочице је одложена због болести играча, како је званично саопштио спортски директор Врањске Бање, Вујица Нешић.

Пчиња је са максималних 9 бодова на другом месту на табели, Врањска Бања је на 10. месту са 3 бода, али и утакмицом мање, испред Мораве из Владичиног Хана која има исти број бодова. Небески анђели су са 2 освојена бода на 13. позицији. У наредном колу Небески анђели дочекују Балакански, Врањска Бања гостују Будућности, Пчиња Ропотову, а Морава дочекује Јединство (ГМ). 

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013.