Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У досадашњем склопу припрема, врањски Динамо је одиграо четири контролне утакмице и остварио половичан учинак. Врањски зонаш је најпре савладао новог српсколигаша, екипу Моравца из Предејана минималним резултатом 1:0, да би после, такође на домаћем терену, био убедљив против БСК-а из Бујановца и остварио победу 7:1. Против истог противника, али у Бујановцу, Динамо је поражен 3:0, да би у последњој припремној утакмици, на стадиону Јумка у Врању, нови прволигаш, екипа Радника из Сурдулице остварила победу 1:0.

 

 

Динаму предстоји уигравање тима и још контролних утакмица, а до почетка првенства Нишке зоне остало је две недеље. У првом колу, 18. августа, Динамо на свом терену дочекује екипу Напредка из Алексинца. Врањски фудбалски клуб у предстојећи шампионат улази као фаворит и има амбиције да се експресно врати у српсколигашко друштво.  

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.