Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

На утакмици са Бежанијом, у претходном колу Прве лиге Србије, бодови су изгубљени, а фудбалере Динама очекује у суботу још једно тешко гостовање. Противник ће им бити некадашњи суперлигаш, екипа ЧСК Пиваре, која се налази у горњем делу табеле.

Фаворит је сигурно домаћин на овом мечу, али и играчи Динама не одлазе на меч са белом заставом. Тренер, Владан Петровић је данас на конференцији за новинаре истакао да има доста проблема око састава тима:

"Неколико играча имало је током недеље вирусне и стомачне инфекције и ја у овом тренутку не могу рећи који играчи и колико ће бити спремни за утакмицу у Челареву. На повреде су се жалили Стварић и капитен Костић,радује ме повратак Миленковића, а и два интернационалца, Ашиле и Дијаби су половично спремни за напоре које изискује један првенствени меч. ЧСК сам гледао у Крагујевцу, прошлог викенда, и могу рећи да се ради о врло јаком тиму. Ми идемо да остваримо што бољи резултат а био би задовољан и освајањем једног бода", рекао је Петровић.

Првотимци Динама, Миленковић и Љубомирац слажу се у једном, а то је да играју са врло јаким противником, да у Првој лиги сваки сваког може да победи и да ће на утакмици са ЧСК Пиваром пружити максимум како би дошли до повољног резултата, а то је било који резултат осим пораза. Тренер Петровић је рекао да их до краја шампионата осим овог сусрета очекује и јако битна утакмица у Врању са Пролетером из Новог Сада, а да ће такмичење на пролеће бити веома тешко и нада се да ће оно бити боље од јесењег дела сезоне, што се бодовног салада Динама тиче. Утакмица ЧСК Пивара - Динамо игра се у суботу у Челареву.

Тест

Friday the 19th. Спортски савез града Врања 2013.