Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

На старту шампионата у Другој лиги Исток, одбојкаши Младости савладали су у Врању екипу Пирота, резултатом 3:1 и тако започели победом нову сезону. После боље игре у три сета и само једног кикса, одбојкаши Младости освојили су бодове у првом колу Друге лиге Исток. Наредног викенда Младост одлази у госте Борцу у Параћину.

 

Победом,  максималним резултатом од 3:0, сезону су започели и одбојкаши Врања у Међуокружној лиги Лесковац. Победили су други тим Топличанина у Прокупљу дозволивши домаћину да освоји у првом 17 у другом 16 и у трећем сету 24 поена. У другом колу Врање је домаћин Топличким Витезовима из Куршумлије.

 

Једино су поражене одбојкашице Врања од Јагодине, резултатом 3:2 и то на домаћем паркету. Нису Јагодинке биле боље од врањских одбојкашица, али су имале више среће. Први сет припао је Врању 25:20, други су гошће решиле у своју корист 25:23, у трећем сету Врање је опет боље и побеђује са 25:22. У четвртом сету врањске одбојкашице су освојиле само 13 поена и у тај бреку, који Јагодина добија са 15:12. У наредном колу Врање гостује Бору.

Тест

Sunday the 1st. Спортски савез града Врања 2013.