Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Последње коло у Првој рукометној лиги Исток, одлучило је првака лиге. У Врању су пред око 1.500 гледалаца у Хали спортова играли првопласирано Врање 1957 и Бела Паланка.

Пре овог меча Врањанцима је одговарала победа и нерешен резултат а Белопаланчанима само победа за пласман у виши ранг. На крају после велике драме и после читавих два сата колико је трајала утакмица, меч је завршен нерешеним резултатом 29:29 за неописиву радост рукометаша Врања 1957 и његових навијача. Лепу атмосферу у хали су употпунили и навијачи Беле Паланке, који су бодрили своје рукометаше током читаве утакмице без иједног екцеса. Све је почело доста нервозно са обе стране. Гости су први повели, али су домаћи рукометаши, предвођени одличним Станковићем, држали конце игре у својим рукама и константно водили. Рукометаши Беле Паланке у првом полувремену промашили су два седмерце и неколико стопостотних прилика па је Врање 1957 на полувремену водило са три гола разлике. И када су сви очекивали сигурну победу врањских рукометаша, десио се пад . У 40. минута,  гости су изједначили резултат. Онда се до краја утакмице играло гол за гол. Два гола капитена Павловића у пресудним моментима и погодак Станковића били су довољни за нерешен резултат. Гости су имали, две секунде пре краја, шут за победу али су промашили гол. Велико славље и велика радост рукометаша Врања 1957 и пласман у Прву Б лигу.

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013.