Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Рукометни клуб Врање 1957, који је у прошлогодишњем такмичењу Друге лиге групе Морава изборио улазак  Прву лигу Исток, почео је припреме за дебитантску сезону 1. августа. Рукометаши Врања под руководством тренера Дарка Станојковића тренирају пуном паром у Хали спортова и на Спортском центру.

До почетка прволигашког шампионата остало је још месец дана, који су по речима тренера Станојковића сасвим довољни да се тим уигра и да се спремно дочекају прве првенствене утакмице. Првенствено такмичење почиње 21. септембра, када Врање 1957  на свом терену дочекује Јагодину.

Играчки састав остао је исти из претходне сезоне, па ће тренер Станојковић са истим играчима из Друге лиге да се супростави и прволигашима.

 

У наредних месец дана до почетка првенства, рукометаши Врања 1957 радиће у својој хали на уигравању линија тима а одиграће и неколико пријатељских утакмица. Новина је у томе, у односу на ранији припремни периода када су играли више од десетак пријатељакох мечава, да ће сада одмерити снаге са само неколико противника, што је по њима довољно за припремни период.

Тест

Tuesday the 16th. Спортски савез града Врања 2013.