Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Данас је у великој сали Скупштине града приређен пријем за одбојкашице Врања, које су супериорно освојиле прво место у Другој лиги Исток и пласирале се у Прву А лигу и за одбојкаше Врања, који су се вратили у Другу лигу из Мол Лесковац.

Градоначелник Врања, Зоран Антић је рекао да му је посебно драго што су одбојкашице ушле у виши ранг јер је и он сам био председник ЖОК- а до пре неколико година.

"Честитам одбојкашицама и одбојкашима улазак у више рангове такмичења, а посебно њиховим тренерима и члановима управа, који су својим радом умногоме допринели овом успеху. Ово је успех свих генерација одбојкаша и одбојкашица и ми ћемо као локална самоуправа омогућити да наши играчи студирају у Врању и да остану у  нашим клубовима. Поред женског, драго ми је да се и мушки клуб враћа тамо где му је и место", рекао је градоначелник Антић.

Председник ЖОК Врање, Душан Ђедовић и спортски директор ОК Врање, Драган Стошић напоменули су да ће циљеви њихових клубова у наредном периоду бити стабилизација и останак у ранговима такмичења, а у неко догледно време и напад на више рангове такмичења. Капитени женског клуба, Ана Петровић и мушке екипе, Никола Ранђеловић предали су пригодне поклоне градоначелнику Врања Зорану Антићу.

Тест

Friday the 26th. Спортски савез града Врања 2013.