Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У Врању  је после дуге и тешке болести, у 81. години, преминуо један од најбољих голмана Фудбалског клуба Динамо, Драгутин Ракић.

Био је играч и капитен златне генерације врањског клуба а у својој каријери наступао је за Будућност и Металац у Ваљеву и за београдску Црвену Звезду. По окончању фудбалске каријере био је успешан и као тренер. Свој радни век завршио је као наставник физичке културе у ОШ Вук Караџић у Врању. Био је проглашаван за најбољег спортисту града а добио је и Награду за животно дело у области спорта 2009. године. На комеморацији поводом смрти Драгутина Ракића у сали Скупштине Града Врања, поред градског руководства и многобројних спортиста, од великог голмана су се опростили његов саиграч, Ратомир Лештаревић, Лешко и играч Динама из средње генерације, Мирко Стојиљковић Зубан. Драгутин Ракић сахрањен је данас на Шапраначком гробљу у Врању.

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013.