Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Редовна изборна Скупштина Спортског савеза Града Врања, одржана је данас у Великој сали Скупштине Града. Делегати Скупштине имали су на Дневном реду 15 тачака по којима су дискутовали и одлучивали.

Скупштини су присуствовали и челници Спортског савеза Србије на челу са Данетом Корицом, саветником председника Спортског савеза Србије. Присутне делегате поздравили су и заменик градоначелника Града Врања, др Игор Андонов и већник за спорт Ненад Ђорђевић.

Након протоколарног дела, где су изабрана радна тела Скупштине, радило се по тачкама Дневног реда. Поднет је и усвојен извештај о раду ССГВ у претходном четворогодишњем периоду и изабрано је руководство ССГВ. Ништа није промењено, па ће Савез и даље са места председника водити Игор Младеновић, а генерални секретар ће бити Александар Николић. Три потпредседника су Дејан Ивановић, Станиша Марковић и Мартин Ђорђијевић. Једино је дошло до промене у Управном и Надзорном одбору. Управни одбор, са новим људима, броји 19 чланова, док су у Надзорном одбору три нова члана.

После три сата заседања, Скупштина је завршила рад. 

Тест

Saturday the 20th. Спортски савез града Врања 2013.