Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

На петом државном првенству у powerliftin, одржаном у Владичином Хану, учествовало је 12 екипа из Србије, као и гости и Бугарске и Босне.

Врањски клуб за боди билдинг и дисциплину снаге Олимп освојио је две златне и једну сребрну медаљу. У категорији Open до 75 килограма, злато је освојила Тања Златановић, као и Ранко Радан у категорији М3 до 90 килограма. Радан је оборио два државна рекорда, у дисиплини чучањ и мртво дизање. Врањска екипа је у екипној конкуренцији освојила друго место и сребрну медаљу. 

Такмичари другог врањског клуба који је учествовао на овом такмичењу, Голд Џим су имали запажене резултате. Најуспешнија је била Сузана Пешић која је освојила прво место у категорији М1 RAW и прво место у дисциплини М1 EQ, а била је и релативно најјача такмичарка у обе категорије и освојила два пехара. Друго место и сребрну медаљу је освојио Игор Костић у категорији сениора до 90 килограма. 

Тест

Wednesday the 24th. Спортски савез града Врања 2013.