Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате


 У 7. колу Нишке фудбалске зоне, врањски Динамо гостује новајлији у лиги, Топличанину из  Прокупље. Тренутно стање на табели Нишке зоне даје улогу фаворита врањском тиму, али и  Топличанин пред својим навијачима није без шанси.

 Динамо мора да побеђује и у гостима како би остварио циљ а то је повратак међу  српсколигаше.

 Рукометаши Врања 1957 гостују у 2. колу Прве лиге Исток у Власотинцу. Стартни пораз од  Јагодине у Врању мало је уздрмао редове врањског тима, али се очекје да играчи тренера  Станојковића прикажу у Власотинцу добру игру и да се врате са освојеним бодовима. То им неће бити нимало лако јер Власотинчани на свом терену увек важе за врло незгодног домаћина.

 

Овог викенда почиње и шампионат у Првој рукометној лиги Исток за жене. После једнонедељног одлагања почетка шампионата и рукометашице ће на терен. Лига је скраћена и броји само 8 тимова а Врање ће у првом колу бити домаћин другом тиму Наисе из Ниша.

Тест

Tuesday the 16th. Спортски савез града Врања 2013.