Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

 У 13. колу Нишке фудбалске зоне Динамо гостује у Поповцу селу поред Ниша екипи Будућности.  Врањски тим је фаворит јер је лидер на табели зоне.

 Тежак меч очекује и фудбалере клуба малог фудбала Врања. Иако играју са последњепласираном  Колубаром из Лазаревца на домаћем  терену Врањанци су без победе у текућем првенству.

 

 Кошаркаши Југа дочекују Димитровград у 6. колу Прве мушке регионалне лиге Исток. Утакмица у  којој је Југ благи фаворит јер има објективно бољи играчки кадар, али после пораза у Куршумлији не  може се са сигурношћу тврдити да ће врањски тим да тријумфује. 

Врање 1957 у мушкој Првој рукометној лиги Исток дочекује Хајдук Вељка из Неготина. Прилика је да врањски рукометаши споје две победе у овогодишњем шампионату.

Рукометашице одлазе на тешко гостовање у Бор. Имају минималне шансе да освоје бодове. Млади врањски тим биће задовољан и минималним поразом.

Одбојкашки клуб Младост одлази у госте Јагодини у мушкој, а Врање је гост Лесковцу 98 у женској Другој одбојкашкој лиги Исток у 4. колу шампионата. Оба тима имају реалне шансе да победе у овим сусретима. Одбојкаши Врања у МОЛ Лесковац дочекују Босилеград и апсолутни су фавпорити.

 

Да би остали на првом месту Друге лиге Југ, стонотенисери Врања морају да победе СФС Борац у Параћину. То неће бити нимало лако али је остварљиво.

Тест

Thursday the 25th. Спортски савез града Врања 2013.